Ignifugare Bucuresti > Services > Tratament Lemn

Ai nevoie de ajutor?

Ia legatura cu noi prin orice mijloc de comunicare afisat pe site si un expert ROVENT iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Contact

Noi stim cel mai bine cum sa protejam lemnul din cladirile dumneavoastra. Fie ca va doriti protectie impotriva focului, fie ca vreti sa tineti la departe daunatorii apelati cu incredere la noi pentru servicii complete de tratament lemn.

Cladirile au in structura lor mult lemn, asa ca este esential sa luati masuri de protejare a acestuia, pentru a prelungi viata cladirii si a asigura siguranta acesteia. In general lemnul netratat are o garantie de 3 ani, insa un procedeu de tratament al lemnului executat corect , plus masuri de izolare ulterioare pot garanta lemnul pentru o viata.

Stim cu totii ca e mai usor sa previi decat sa tratezi. Zicala se aplica si in cazul lemnului. Astfel se pot aplica lucrari de tratament lemn inca din momentul taierii busteanului, obtinandu-se un lemn de calitate superioara si o constructie pe masura. Important este sa se utilizeze produse de calitate, iar noi lucram cu cele mai noi si eficiente produse.

Tratamentulu lemnului din care este alcatuit acoperisul unei case este esential. Lemnul este de natura organica, si se degradeaza extrem de usor. Umiditatea si daunatorii sai specifici, sunt dumanii sai principali. Pentru a scapa de acesti daunatori se recomanda tratamentului lemnului acoperisului.

Cariile si ciupercile (mucegaiul) sunt daunatorii specifici ai lemnului. Pentru a scapa de carii exista tatamentul lemnului anticarii, un tratament ale carei taine echipa noastra le cunoaste extrem de bine.
Tratamentul lemnului anticarii este important deoarece ii prelungeste “viata” lemnului, si extermina acesti gandaci care macina pana la ultima aschie lemnul.

Aceste operatiuni pot fi aplicate atat pentru lemnul din interior cat si cel din exterior. Echipa noastra poate realiza tratamentul lemnului interior cat si tratamentul lemnului exterior. Tratarea lemnului, fie ca este vorba de tratarea lemnului acoperisului, tratarea lemnului anticarii sau antimucegaiului, este o operatiune obligatorie mai ales daca urmeaza sa fie realizata o ignifugare. Pentru aceste tratamente se utilizeaza substante chimice speciale care extermina daunatorii. Produsele pentru tratarea lemnului sunt complet inofensive pentru om, nu dauneaza si nu contribuie la deteriorarea sanatatii.

De ce este necesara tratarea lemnului?

Cariile de lemn afecteaza in special lemnul de rasinoase si foioase, insa nu este exlusa aparitia lor nici in alte tipuri de lemn. Cum in tara noastra cele doua tipuri de esente preferate de carii sunt si cele mai utilizate in constructii, pericolul infectarii lemnului este ridicat, mai ales daca sunt indeplinite anumite conditii de umiditate.

De obicei semnul prezentei lor in lemn il constituie acele mici gauri pe care gandacii adulti le fac atunci cand ies la suprafata sau cand femelele cauta cel mai potrivit loc pentru a depune ouale. Se constata ca lemnul este serios afectat, fiind uscat si degradat. Totusi se impune o analiza a specialistilor, pentru a stabili clar daca acele gauri din lemn se datoreaza inr-adevar prezentei cariilor. Dupa confirmare este nevoie de stabilirea unui plan de tratare lemn.

Ar fi totusi recomandat sa preveniti aparitia acestor daunatori dintr-un motiv foarte simplu: indepartarea cariilor de pe suprafata lemnului este mai costisitoare decat prevenirea lor. Mai mult decat atat printr-un tratament lemn adecvat dumneavoastra nu veti mai avea griji.

Cum in cladiri se utilizeaza lemn de rasinoase, esenta preferata de mucegai, e necesar sa apelati la servicii profesioniste de tratament lemn pentru eliminare mucegai.

Contactati-ne chiar acum si impreuna cu specialistii nostri vom gasi cea mai buna solutie pentru problema dumneavoastra.

Tratament lemn: Aplicatii

 

Structurile ce necesita tratament lemn aflati ca nu sunt deloc putine.
Pe lista constructiilor din lemn ce este recomandat a fi tratate se afla:

• case – sarpante, acoperisuri, tavane
• garduri de lemn
• terase
• stalpi de electricitate
• traverse de cale ferata
• mobilier interior
• decoratiuni exterioare , etc.

Tratam fiecare structura de lemn cu atentie speciala si produse adecvate.

Ia legatura cu specialistii nostri pentru a discuta mai mult despre lucrarea ta!

Contact