Ignifugarea mansardelor un pas important pentru prevenirea incendiilor

Mansardele de locuit sunt realizate in general din materiale extrem de combustibile, cum ar fi lemnul, materiale plastice sau placi de rigips. Aceste spatii se situeaza intre invelitoare (acoperis) si ultimul nivel al unei cladiri/ imobil. Asadar ignifugarea mansardelor este una obligatorie pentru a mentine siguranta caminului dar si siguranta persoanelor care locuiesc in acel perimetru.

Cui sa va adresati in cazul in care doriti sa efectuati o lucrare de ignifugare a mansardei?
Firma noastra ofera solutii profesioniste de ignifugare, folosind aparatura de ultima generatie si personal pregatit riguros. Cu o experienta in domeniu de peste 8 ani echipa Servicii Ignifugare ofera pachete de intretinere al cladirilor la cele mai avantajoase preturi de pe piata.
Ignifugarea va reduce substantial potentialele pierderi materiale, sau chiar umane in cazul unui incendiu.

In cazul in care optati pentru serviciul de ignifugare al mansardei trebuie sa retineti faptul ca materialele tratate nu vor deveni 100% imune. Substantele ignifuge care se aplica pe materialele ignifugate ajuta materialul tratat sa se comporte mai bine la foc. Astfel in cazul unui incendiu materialele se vor aprinde mult mai greu. In eventualitatea iscarii unui incendiu, materialul tratat va arde incet, focul nu se va extinde, castigandu-se timp esential pentru a opri incendiul.
Jarul rezultat in urma arderii unui material ignifugat se va stinge mult mai repede fata de jarul provenit de la un material neignifugat.

Specialistii recomanda ca ignifugarea mansardelor sa fie facuta atunci cand un imobil este construit, sau cand se realizeaza lucrari de renovare.
In cazul in care doriti sa va construiti o mansarda, sau doriti sa efectuati lucrari de renovare si doriti o solutie de iluminare si aerisire cei de la RAV Construct Co. va recomanda ferestre de mansarda VELUX. VELUX este unul dintre cei mai renumiti furnizori de ferestre de mansarda din lume. Grupul de origine daneza a inventat acest concept de ferestre de mansarda in urma cu peste 70 de ani. Exista o sumedenie de modele care pot satisface dorintele si bugetele oricarui client. Ferestrele Velux pot fi cu actionare simpla sau cu dubla actionare, ferestre pentru acoperisuri oblice, pentru acoperisuri de tip terasa, ferestre care se actioneaza manual sau electric, ferestre pentru spatii izolate sau spatii neizolate.

Unul dintre marile beneficii al alegerii unei ferestre de tip Velux, este faptul ca veti economisi energie electrica. Mansarda va fi in acelasi timp luminata si aerisita.
Ferestrele VELUX beneficiaza de o garantie de 10 ani.

By:
Categories: Uncategorized
No Comments

Your Thoughts