Ignifugare Timisoara

ignifugare timisoara

Vesti bune pentru locuitorii orasului Timisoara, echipa Rovent Servicii-Ignifugare a decis sa isi extinda zona de activitate si pentru partea de vest a tarii. Cu acest scop a fost creata Divizia Vest care se ocupa cu servicii de ignifugare in orasul Timisoara, dar si in restul oraselor din partea de vest a tarii.
Echipa Rovent Servicii-Ignifugare este prezenta pe piata inca din anul 2008 si reusit sa adune pana in prezent un portofoliu destul de stufos, clienti multumiti si lucrari de calitate executate la cele mai inalte standarde.
Cartea noastra de vizita o reprezinta sutele de clienti multumiti, rapoartele de incercare primite din partea laboratoarelor independente, emise cu scoruri excelente, dar si rapoartele pozitive din partea I.G.S.U.

Tehnica de lucru a echipei este intr-o continua perfectionare. Echipa Rovent Servicii-Ignifugare participa periodic la cursuri de formare pentru a putea satisface pana si cele mai exigente cerinte ale unui client.

Principalele servicii pe care le ofera echipa sunt:
Ignifugarea lemnului: se realizeaza cu ajutorul aplicarii de substante ignifuge pe suprafata materialelor lemnoase. Acest lucru este posibil in doua moduri, ignifugare prin scufundare inbaie de substante ignifuge, sau ignifugare prin pulverizare sau pensulara (aplicarea pe suprafata materialului a substantelor ignifuge cu ajutorul pulverizarii sau pensulelor)
Tratamentul lemnului: acest serviciu are ca scop prevenirea si indepartarea daunatorilor care apar pe suprafata sau in profunzimea lemnului. Din aceasta categorie fac parte fungii, mucegaiul si cariile. Aceste tratamente au scopul de a prelungi totodata durata de “viata” a lemnului.
Ignifugarea sarpantei: acest serviciu are ca scop tratara sarpanatei, adica a scheletului pe care este construit acoperisul unei case, pentru a fi protejata impotriva flacarilor.
Tratarea materialelor combustibile

Ai nevoie de servicii de ignifugare in Timisoara?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi mai multe informatii despre cum te putem ajuta.

Contacteaza-ne!

Timisorenii se pot bucura si pot beneficia de toate aceste servicii incepand cu luna aprilie a anului 2016.
Orasul Timisoara este un centru urban extrem de important situat in vestul tarii. Timisoara a fost primul oras iluminat electric al Europei, in anul 1899 tramvaiele trase de cai care erau folosite la vremea aceea, au fost inlocuite cu tramvaie electrice.
Orasul este si un important centru cultural si arhitectural. In Timisoara se regasesc peste 14.500 de monumente istorice.

Din punct de vedere al dezvoltarii industriale al orasului, s-au dezvoltat urmatoarele ramuri:
industria confectiilor
industria chimica
productia de piese auto
industria petrochimica
industria prelucratoare

Cateva dintre cele mai importante monumente din Timisoara sunt:
Catedrala Mitropolitana
Castelul Huniade
Palatul Baroc
Baia Publica Neptun
Sinagoga din Fabric

TelefonContact