Ignifugare Sibiu

Ignifugare Sibiu

Siguranta voastra si a celor din jur trebuie sa fie intotdeauna pusa pe primul loc. Incendiile sunt o amenintare reala, riscul de iscare al unuia fiind extrem de mare.

Ca solutie la aceste probleme, Rovent Servicii-Ignifugare va vine in ajutoru cu serviciile complete de ignifugare pe care echipa noastra le ofera.
Ignifugarea este un tratament care se aplica materialelor inflamabile pentru a le spori rezistenta la foc, pentru a le diminua viteza de ardere si pentru a impiedica propagarea flacarilor.

Este important sa retineti ca tratamentul de ignifugare nu va face materialul 100% imun la foc, ci ii va intarzia aprinderea.
Echipa Rovent Servicii-Ignifugare recomandata ca tratamentele de ignifugare sa fie facute tuturor materialelor care se aprind foarte usor: lemn, fibre textile celuloza. De asemenea, pentru toate constructiile din lemn ignifugarea este obligatorie prin lege.

Rovent este o firma care isi desfasoara activitatea inca din anul 2008. Pana in prezent am reusit sa acumulam un portofoliu de sute de clienti multumiti, si rapoarte pozitive din partea tuturor institutiilor autorizate din acest domeniu.
Avantajele firmei noastre sunt calificare persoanlului si folosirea echipamentelor de ultima generatie.
Serviciile oferite de catre Rovent Servicii-Ignifugare sunt:
Tratamentul lemnului
Ignifugarea lemnului
Ignifugarea sarpantelor
Ignifugarea materialelor combustibile

Pentru ca ne-am dorit ca serviciile noastre sa fie accesibile pentru tot teritoriul tarii, am decis sa ne extindem si sa infiintam patru divizii care sa se ocupe de cele patru zone ale tarii.
Divizia Vest este una dintre divziiile care se ocupa de servicii de ignifugare in Sibiu, Arad, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, Resita (toata partea de vest a tarii).

Ai nevoie de servicii de ignifugare in Sibiu?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi mai multe informatii despre cum te putem ajuta.

Contacteaza-ne!

Sibiu este resedinta judetului Sibiu, situat in sudul Transilvaniei. Orasul este un centru extrem de important din punct de vedere cultural si economic. Suprafata Sibiului este de 121 km patrati, cu o populatie de peste 150.000 de locuitori.
Sibiul este strabatut de raul Cibin. Cartierul Gusterita din Sibiu este zona unde se spune ca ar fi fost construit castrul romani din zona Gusterita.
Inca din cele mai vechi timpuri Sibiul a fost un importat centru de comert, dar si cea mai importanta cetate germana din Transilvania.

Sibiu a primit titlul de oras in anul 1366.
Economia este extrem de dezvoltata in acest oras, printre principalele ramuri industriale dezvoltate in Sibiu sunt:
industria constructoare de masini
industria de rechizite scoalre
industria confectiilor
industria produselor alimentare

Sibiul este si un important centru cultural intesat de obiective turistice, muzee, lacasuri de cult si cladiri istorice:
Catedrala Ortodoxa
Biserica Evanghelica Parohiala
Sinagoga
Pasajul Scarilor
Muzeul de Etnografie Universala “Franz Binder”
Muzeul de Istorie a Farmaciei
Filarmonica – Sala Thalia
Podul Minciunilor
Turnul Dulgherilor

TelefonContact