Ignifugare Resita

ignifugare resita

Ignifugarea consta intr-o serie de procese de tratare a unui material cu produse ignifuge, totul pentru a-l proteja impotriva focului. Aceste produse ignifuge sunt substantele ignifuge (inhibatoare de flacara) si au rolul de incetini viteza de aprindere si de ardere in cazul unui incendiu.

Rovent Sevicii-Ignifugare este o companie specializata in servicii de ignifugare, care isi desfasoara activitatea la nivel national.

De ce sa apelezi la serviciile Rovent Servicii-Ignifugare?
Echipa noastra se ocupa de servicii complete de ignifugare, de la ignifugarea propriu-zisa pana la ignifugarea materialelor combustibile.
Va garantam o executie corecta a fiecarei lucrari de ignifugare. Personalul nostru este calificat si opereaza cu ajutorul unei aparaturi de ultima generatie.
Serviciile oferite de Rovent nu doar ca vor spori gradul de rezistenta al unui imobil la foc, dar in cazul unui incendiu vor impiedica si propagarea focului.

Tratamentele de ignifugare pentru lemn sunt obligatorii prin lege, si nu exclud implementarea de alte masuri obligatorii: instalatii de aerisit, instalatii de stins incendiul, mijloace de prima interventie.

Rovent Servicii-Ignifugare ofera urmatoarele pachete de servicii:
Ignifugare lemn
Tratament lemn
Ignifugare sarpante
Ignifugare materiale combustibile

Din dorinta de ne spori familia de clienti multumiti, compania a decis sa se extinda pe tot teritoriul Romaniei. Asadar asa a luat nastere ideea de infiintare a patru divizii pentru cele patru zone ale Romaneii.
Divizia Vest se va ocupa de zona de vest a tarii, si va executa servicii de ignifugare in Resita, Oradea, Timisoara, Alba Iulia, Cluj-Napoca, Sibiu si Arad.

Ai nevoie de servicii de ignifugare in Resita?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi mai multe informatii despre cum te putem ajuta.

Contacteaza-ne!

Resita este resedinta judetului Caras-Severin din Romania. Numele de Resita provine din latinescul recitia “izvor rece”. Orasul Resita este situat in S-V tarii, are o suprafata de 197,6 km patrati si populatie de peste 84.000 de locuitori.
Resita este atestata inca din secolul al XV-lea, fiind mentionata cu numele de Rechyoka si Rechycha.

Din punct de vedere industrial orasul Resita a fost unul dintre marile centre industriale ale Romaniei. Printre ramurile cele mai dezvoltate din industrie ale acestei zone se regasesc:
industria siderurgica
industria constructiilor de masini
industria chimica

In Resita, in anul 1926 s-a produs prima locomotiva cu abur din Romania, in perioada interbelica.

Patrimoniul cultural al orasului Resita este format din numeroase muzee, lacasuri de cult, cladiri istorice etc:
Cazinoul Roman
Biserica Evanghelica
Muzeul de Locomotive cu Aburi
Sinagoga
Uzina hidroelectrica Grebla si Castelul de apa din amonte
Muzeul de Istorie al Banatului Montan
Teatrul G.A. Pectulescu

TelefonContact