ignifugare ramnicu valcea

Rovent Servicii-Ignifugare si-a inceput activitate in domeniul ignifugarilor inca din anul 2008. In timp s-a format o echipa de profesionisti care a acumulat o experienta bogata in ceea ce priveste ignifugarile si tratamentele aplicate lemnului.

Din dorinta de a implementa proceduri de lucru moderne, am investit in aparatura noua care sa permita realizarea lucrarilor in timp record si extrem de eficient.
Serviciile efectuate de catre echipa noastre indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate internationala. Toate aceste lucruri au facut posibil ca preturile pentru lucrari sa fie unele decente, pentru bugetul fiecarui client.
Sutele de clienti multumiti sunt cartea noastra de vizita, de asemenea ne putem lauda si cu rapoartele excelente primite din partea I.G.S.U, dar si din partea laboratoarelor independente.

Suntem specializati in:
ignifugarea lemnului
tratament lemn
ignifugari sarpante
ignifugare materiale combustibile

Ignifugarea este o masura cruciala, vitala, pentru a proteja orice cladire impotriva flacarilor mistuitoare ale unui incendiu nedorit.
Tratamentul de ignifugare este un proces prin care se aplica substante speciale (ignifuge) pe suprafata materialelor combustibile.
Este obligatoriu sa se execute lucrari de ignifugare pentru constructiile din lemn.

Principalele suprafete din lemn care necesita ignifugare sunt: PAL, PFL, PAF, PAL-CON si altele.
O ignifugare se desfasoara in trei pasi:
pregatirea tuturor suprafetelor (curatare si corectarea imperfectiunilor)
aplicarea primului strat de substante ignifuge
aplicarea celui de-al doilea strat de substante ignifuge dupa o perioada de 24 de ore

Rovent Servicii-Ignifugare ofera servicii de ignifugare pentru intreg teritoriul Romaniei. Pentru fiecare zona a tarii a fost infiintata o divizie speciala. Divizia Sud se va ocupa de servicii de ignifugare in Ramnicu-Valcea, Pitesti, Slatina, Ploiesti, Craiova, Bucuresti.

Ai nevoie de servicii de ignifugare in Ramnicu Valcea?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi mai multe informatii despre cum te putem ajuta.

Contacteaza-ne!

Ramnicu Valcea este cel mai mare oras din judetul Valcea, fiind resedinta de judet al acestuia. Populatia orasului este de aproximativ 98.000 de locuitori, si are o suprafata de 89,5 km patrati. Ramnicu Valcea se situeaza pe partea dreapta a raului Olt, in N-E Olteniei. Orasul este o asezare veche, unde in antichitate, romanii au construit cetati. Orasul este mentionat pentru prima oara in documente in anul 1388.

Ramnicu Valcea s-a dezvoltat in jurul ramurilor economico-industriale. Inca din cele mai vechi timpuri exista dovezile existentei de fabrici de hartie si ale tipografiilor. In perioada comunista s-au dezvoltat urmatoarele ramuri industriale:
industria chimica
industria petrochimica
industria alimentara (convserve carne, marmelade, dulceturi)
industria prelucratoare
industria energetica (centrale termo-electrice)

Orasul Ramnicu Valcea adaposteste si o serie monumente si obiective turistice, printre care:
Bustul lui Nicolae Balcescu
Bustul lui Anton Pann
Statuia lui Al. I Cuza
Grupul statuar ridicat in memoria domnitorului Barbu Stirbei
Placa memoriala dedicata revolutiei de la 1848
Mozaicul “Batalia de la Posada”
Fantana Episcopiei
Crucea lui Duca Voda