Ignifugare Pitesti

ignifugare pitesti

De acum inainte Rovent Servicii-Ignifugare isi va desfasura activitatea la nivel national, cu ajutorul a patru divizii de ignifugare.
Ignifugarea este una dintre cele mai importante proceduri pentru a mari rezistenta la foc a unei cladiri. Ignifugarea facuta de Rovent Servicii-Ignifugare se realizeaza cu ajutorul substantelor ignifuge care reusesc sa inhibe sursele de foc. Echipa respecta siguranta fiecarui client si tine cont intotdeauna de normele in vigoare.

Riscul de producere al unui incendiu este un pericol real, care poate ameninta orice cladire. Multe dintre materialele din componenta unei cladiri sunt inflamabile si se pot aprinde extrem de usor in cazul unui incendiu.
In cazul in care sunteti preocupat de siguranta, atat a cladirii cat si a celor din jurul dumneavoastra este bine sa apelati la aceste servicii.

Rovent va oferi servicii profesioniste de ignifugare pentru orice locatie din Bucuresti si nu numai. Echipa se poate deplasa pe tot teritoriul tarii pentru:
ignifugare lemn (tratarea lemnului cu substante ignifuge)
ignifugarea sarpante, adica ignifugarea scheletului pe care se construieste acoperisul unei cladiri
ignifugare de materiale combustibile
tratament lemn (prevenirea si indepartarea daunatorilor specifici lemnului – carii, fungi, mucegai)
Principala arie de activitate a echipei Rovent este ignifugarea si tratarea lemnului, insa acest lucru nu ne-a impiedicat sa dezvoltam o gama larga de servicii de intretinere a cladirilor si sa oferim servicii complete de o calitate superioara.

Una dintre cele patru divizii create de catre echipa Rovent este Divizia Sud. Aceasta divizie se va ocupa de lucrari de ignifugare in orasul Pitesti, dar si in alte orase din zona de sud a tarii.

Ai nevoie de servicii de ignifugare in Pitesti?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi mai multe informatii despre cum te putem ajuta.

Contacteaza-ne!

Orasul Pitesti este cel mai mare oras din judetul Arges. Totodata Pitesti este si capitala de judet a Argesului. Suprafata acestui oras este de 111,13 km patrati, avand o populatie de aproximativ 169.000 de locuitori. Pitesti este un oras in care industria este la ea acasa. Acest oras este poate cel mai industrializat oras din Romania.

Pitesti este locatia principala unde se produc autoturisme. Printre industriile dezvoltate in orasul Pitesti se numara:

  • industria de produse chimice
  • industria de produse petrochimice
  • industria constructiilor de masini
  • industria alimenatara
  • industria cauciucului si a maselor plastice.

Orasul are o multime de monumente arhitecturale si lacasuri de cult, printre care:

  • Biserica Domneasca Sfantul Gheorghe
  • Biserica Sfantul Nicolae
  • Muzeul Judetean
  • Muzeul de Arta
TelefonContact