Ignifugare Galati

ignifugare galati

Echipa Rovent Servicii-Ignifugare ofera servicii de ignifugare de calitate, cu preturi accesibile pentru bugetul fiecarui client.
Compania noastra ofera cele mai bune servicii de ignifugare din tara.
Cele trei criterii dupa care ne ghidam atunci cand vine vorba de satisfacerea clientilor:
Solutii profesioniste in ceea ce priveste ignifugarea. Pentru ca ne place sa ne apropiem de perfectiune, personalul nostru lucreaza doar cu echipamente de ultima generatie. De asemenea investim periodic si in cursuri de formare pentru toti operatorii nostri. Toate aceste lucruri pentru a executa lucrari la cele mai inalte standarde, facute de mainile unor profesionisti.
Raportul corect calitate-pret. Oferim pachete de servicii care cuprind toata gama de intretinere pentru cladiri, asta la cele mai avantajoase preturi de pe piata la ora actuala. Fiecare client poate solicita o oferta personalizata.
Experienta si amabilitate. Exeperienta echipei depaseste 8 ani, ani in care am tratat fiecare lucrare de ignifugare cu atentie si seriozitate.

Alege sa iti protejezi casa sau afacerea cu ajutorul tratamentelor de ignifugare oferite de catre Echipa Rovent-Servicii Ignifugare.
Incendiile pot sa apara la tot pasul, asadar este mai bine sa previi decat sa combati.
Poti alege dintre urmatoarele tratamente:
ignifugare lemn
ignifugare sarpante
ignifugare materiale combustibile
tratament lemn

Pentru ca ne dorim sa oferim serviciile noastre cat mai multor clienti din intreaga tara, am hotarat sa ne extindem in toate zonele Romaniei. In zona de est va actiona Divizia de Est. Aceasta divizie se va ocupa cu servicii de ignifugare in Galati, dar si in celelalte orase din estul tarii.

Ai nevoie de servicii de ignifugare in Galati?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi mai multe informatii despre cum te putem ajuta.

Contacteaza-ne!

Galati este cel mai mare oras al judetului cu acelasi nume. Orasul Galati mai este cunoscut si sub numele de Orasul Teilor. Suprafata orasului este de 246,4 km patrati, cu o populatie de peste 260.000 de locuitori.

Este situat in partea de sud a Moldovei si este strabatut de Dunare. Galati este un important centru economic din Romania, si din Moldova. Datorita faptului ca este situat pe Dunare, dispune de cea mai importanta artera comercial-fluviala europeana, si anume Canalul Dunare-Main-Rin.

Intreaga viata economica a orasului a fost cladita in jurul Santierului Naval, al Portului Fluvial, Combinatului Siderurgic si in jurul Portului Mineralier.
Galati este un oras port si se afla la circa 80 de kilometri fata de Marea Neagra.

Amplasamentului orasului a favorizat dezvoltarea urmatoarelor ramuri industriale in acest oras:
industria metalurgica
industria navala

Galati este un izvor de monumente istorice, statui, lacasuri de cult si obiective turistice. Dintre toate acestea pot fi retinute:
Muzeul de Istorie Galati
Castrul Roman de la Tirighina-Barbosi
Casa Memoriala A.I,Cuza
Lupa Capitolina
Biserica fortificata “Sfanta Precista”
Biserica Mavromol
Sinagoga
Palatul Adimistrativ
Casa Lambrindi

TelefonContact