Ignifugare Cluj

ignifugare cluj

Rovent Servicii-Ignifugare este alegerea ideala atunci cand vine vorba de solutii de ignifugare. Ignifugarea este cea mai eficienta metoda de a proteja o cladire impotriva unui incendiu.
Nu trebuie omise insa si alte masuri de protectie impotriva focului: mijloacele de prima interventie, sisteme de stingere, instalatii de semnalizare pentru evacuare etc.

Abordarea fiecarei lucrari se face la nivel profesionist, personalul fiind certificat si avand o experienta in domeniu de peste opt ani. Lucrarile de ignifugare sunt tratate cu seriozitate, indiferent de dimensiunea acestora.
In oferta noastra exista pachete variate de servicii pentru intretinere si ignifugare la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Principalele servicii pe care echipa se ofera clientilor sai sunt:
1. Ignifugare lemn: tratarea lemnului cu substante speciale, ignifuge, cu ajutorul carora i se sporeste rezistenta la foc. Ignifugarea nu face materialul sa fie 100% imun la foc, dar i se imbunatateste considerabil comportamentul in cazul unui incendiu.
Acest tratament este compus din trei pasi esentiali: pregatirea suprafetei, aplicarea primului strat de substante ignifuge, aplicarea celui de-al doilea strat de substante ignifuge dupa 24 de ore la aplicarea primului strat.

2. Tratament lemn: tratamentul lemnului are ca scop eliminarea si protejarea materialului impotriva daunatorilor, carii, mucegai si fungi.
3. Ignifugare Sarpante: ignifugarea scheletului pe care se construieste acoperisul unei case (sarpanta). Sarpanta este realizata de obicei din lemn.
4. Ignifugarea materialelor combustibile (inflamabile)

Incepand cu luna aprilie Rovent Servicii-Ignifugare se extinde si infiinteaza divizii speciale pentru toate zonele de pe teritoriul Romaniei. Una dintre aceste divizii este Divizia Vest.
Divizia Vest de ignifugare se va ocupa de servicii de ignifugare in orasul Cluj Napoca, dar si in alte orase din zona de vest a Romaniei.

Ai nevoie de servicii de ignifugare in Cluj?!

Ia legatura cu noi pentru a iti oferi mai multe informatii despre cum te putem ajuta.

Contacteaza-ne!

Cluj-Napoca este pe locul patru ca marime, in tara noastra. Este un centru extrem de important, atat industrial cat si academic. Suprafata Clujului este de 179 de km patrati.
Industria este o extrem de dezvoltata in aceasta zona, printre ramurile industriale care predomina in Cluj se numara:
– industria de prelucrare a materialelor lemnoase
– industria automobilelor
– industria prelucratoare
– sticlaria
– industria textila
O alta ramura extrem de dezvoltata in orasul Cluj este turismul. Anual, orasul Cluj-Napoca este vizitat de turisti datorita peisajelor si obiectivelor turistice.
Cateva dintre aceste obiective sunt:
– Bastionul Croitorilor
– Biserica Franciscanilor
– Casa Matei Corvin
– Palatul Banffy
– Palatul de Justitie
Tot in Cluj se afla si cele mai frumoase muzee din tara:
– Muzeul National de Arta
– Muzeul National de Istorie al Transilvaniei
– Muzeul Farmaciei
– Casa Matia

TelefonContact